Zilver op water Editie 2020

Geschreven door Redactie

Gouden eeuw is inspiratiebron derde editie Zilver op Water

Het Zilverpark in Lelystad Centrum wordt voor een hele week een kunstlocatie voor licht kunst en muziek objecten een hele expositieruimte dus.

Hierin zijn prachtige werken van maar liefst 7 kunstenaars te zien. Dit jaar is er geen Saxofonist maar door middel van je eigen telefoon kun je de bijbehorende muziek horen terwijl je naar het werk kijkt. Ook als het donker is zal het werk te bewonderen zijn. De deelnemende kunstenaars zijn onder andere: Wil vom kothen, Robert Roelink, Marc Limousin, Mannie Krak, Iris v’t Bosch, Erik Fakkeldij, Anke Portier en Olaf Noordanus. De Gouden Eeuw was een tijd waarin Nederland uitgroeide tot één van de belangrijkste landen op aarde. Maar er was ook oorlog en slavernij. Waar Zilver op Water gehouden wordt had de Zuiderzee nog vrij spel. Zilver op water editie 2020 is te zien vanaf 22 t/m 29 december.Onze Ambassadeurs