Voice-Lelystad

Geschreven door Redactie

In Theater Posa wordt zondag 16 mei 2021 een songfestival gehouden onder de titel ‘Voice-Lelystad’.

Er wordt gestreden in twee categorieën: kinderen en volwassenen. Deelname staat open voor Lelystedelingen en voor mensen die een directe band met Lelystad hebben.

Deelnemers kunnen vanaf 1 november een door hen zelf gemaakt lied op video insturen. Dit kan door een zelf gemaakte tekst op een bestaande melodie te bedenken en te zingen of door een geheel zelf gemaakt lied te dichten/componeren. Het thema van het lied dient ‘Lelystad’ te zijn. Deelname is gratis. Inzenden kan alleen met breedbeeldvideo (horizontaal). De video stuur je op naar baars225@gmail.com (via WeTransfer). De organisatie mag na het songfestival de inzendingen via internet publiceren.

De ingezonden songs worden beoordeeld door een jury, die onder leiding staat van Wim Botter. Deze jury kiest uit de inzendingen (per categorie) maximaal vijftien liedjes, die op 16 mei 2021 in Theater Posa ten gehore worden gebracht. Uit die vijftien liedjes worden per categorie drie prijswinnaars gekozen. De winnaars ontvangen een wisselbokaal (het is de bedoeling het songfestival jaarlijks te houden). Daarnaast is er voor de nummers één, twee en drie in beide categorieën een prijs.

Inzenden kan tot 15 april 2021. Na aanmelding krijgt de inzender binnen een week een bevestiging, waarbij ook de voorwaarden tot deelname zijn vermeld. Voor meer informatie kun je bellen met Juul Baars (06-30213521) of Ger Koreman (06-54348108).


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?