Almere gekozen als gaststad voor Hasbro Spelendagen

De winnaar van de Hasbro Spelendagen-verkiezing is bekend. Na een verkiezing waarbij alle Nederlanders hun stem konden uitbrengen op hun favoriete locatie, heeft Almere overtuigend gewonnen met 34 procent van de stemmen. Naast Almere waren ook Arnhem, Nieuwegein, Dordrecht en Laren genomineerd. Zowel bewoners van de deelnemende steden als de rest van Nederland hadden de afgelopen weken de mogelijkheid om hun stem uit te brengen.

Almere kijkt met opwinding uit naar de Hasbro Spelendagen op zondag 24 september, tijdens het Uitfestival Almere Centrum. Gedurende deze dag zal het bruisende Esplanadeplein in het hart van Almere van 12:00 tot 17:00 uur worden omgetoverd tot het ultieme evenement waar jong en oud plezier kunnen beleven met de iconische spellen en speelgoedmerken van Hasbro. Je kunt je bijvoorbeeld laten schminken als je favoriete personage uit My Little Pony of Transformers, onvergetelijke herinneringen creëren door met Peppa Pig op de foto te gaan en een potje levensgroot Twister of Jenga spelen. Andere bekende merken zoals Nerf en Play-Doh zullen ook aanwezig zijn.

100 jaar Hasbro

De Hasbro Spelendagen worden georganiseerd ter ere van het 100-jarig bestaan van het speelgoedmerk. Met tientallen bekende spellen en speelgoedmerken verbindt Hasbro al meer dan een eeuw mensen door de kracht van spelen. Hasbro is ervan overtuigd dat, ongeacht alle maatschappelijke en technologische veranderingen, één ding door alle generaties heen onveranderd is gebleven: de wens om samen te spelen, te lachen en waardevolle momenten te creëren. Al deze elementen zullen samenkomen tijdens het evenement.

Kortom, de Hasbro Spelendagen beloven de perfecte gelegenheid te worden voor mensen om samen te komen en te genieten van de merken van Hasbro. Meer informatie over de activiteiten tijdens de Hasbro Spelendagen is te vinden op onze website. Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden? Laat het ons dan weten, zodat we je als eerste kunnen informeren.
Onze Ambassadeurs