BOX by BEN: De Nieuwe Sensatie in Bedrijfs-boxing / Functionele fitness gym

Geschreven door Redactie

BOX by BEN, de revolutionaire mobiele Pop-Up boxing gym, presenteert een unieke en dynamische manier voor bedrijven en organisaties om hun medewerkers een energieke en gezonde ervaring te bieden. Met een onderscheidende formule en ervaren gelicenseerde bokstrainers aangesloten bij de Nederlandse boksbond, belooft BOX by BEN een inspirerende en plezierige bokservaring, afgestemd op de individuele behoeften van elke deelnemer.

Het unieke kenmerk van BOX by BEN is de mogelijkheid om binnen 10 minuten volwaardige boks gym faciliteiten op locatie uit te stallen. Bedrijven en organisaties hoeven niet langer hun medewerkers naar een externe sportschool te sturen; in plaats daarvan brengt BOX by BEN de boksbeleving direct naar de klant. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, teambuildingactiviteit of een welverdiende pauze van een drukke werkdag, BOX by BEN past zich aan de planning en behoeften van de klant aan.

Professionele Begeleiding voor Optimaal Plezier

 De boks-clinics worden geleid door ervaren gelicenseerde bokstrainers met een diepgaande passie voor de sport. Deze trainers zijn hooggekwalificeerd en aangesloten bij de Nederlandse boksbond, waardoor klanten kunnen genieten van een veilige en verantwoorde bokservaring. De lessen worden aangepast aan de individuele fitnessniveaus en doelen van de deelnemers, waarbij het plezier in het boksen altijd centraal staat.

Interactieve Boks-zakken voor Realtime Feedback

BOX by BEN gaat verder dan traditionele boks-zakken. De gym maakt gebruik van slimme en interactieve boks-zakken met geavanceerde sensoren. Deze innovatieve technologie meet stootkracht, snelheid, aantal slagen en trainingsduur, waardoor deelnemers direct feedback krijgen op hun prestaties. Dit zorgt voor een motiverende omgeving waarin elke deelnemer zichzelf kan uitdagen en verbeteren.

Ervaar BOX by BEN - Neem Contact op voor Meer Informatie

Bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in de energieke en gezonde bokservaring van BOX by BEN kunnen contact opnemen via info@boxbyben.com of bellen naar Mob. 0646370357. Voor meer informatie over het aanbod en de beschikbaarheid van de boks-clinics op locatie kunt u terecht op www.boxbyben.com.

Dit is de ultieme kans voor bedrijven en organisaties om hun team te inspireren, te verbinden en te motiveren met BOX by BEN. Ervaar de sensatie van boksen, waar dan ook, wanneer dan ook!

 

Onze Ambassadeurs

Ons Lelystedelingen bekeken ook: