Pip & Pelle vieren feestelijke premiere in Agora!

Geschreven door Redactie

De televisievrienden Pip & Pelle komen op 6 juni naar Theater Agora in Lelystad. Met hun doldwaze kinderkomedie ‘Chaos in het Sprookjesbos’ gaan ze dit theater op z’n kop zetten! Afgelopen jaar waren ze druk bezig met hun bioscoopfilm, maar nu gaan ze tijdens hun feestelijke premiere iedereen in Lelystad aan het lachen brengen.

“Het is een komedie die gemaakt is voor alle leeftijden! Je komt ogen en oren tekort” verzekert producent Ydwer Bosma. “Een komedie voor kinderen, zoals wij die opvoeren, is echt uniek!”. De voorstelling zit vol met elementen die je van een goede komedie gewend bent; bizarre wendingen, heel veel chaos en vooral heel veel hilariteit! “Het is geweldig om kinderen van de stoel af te zien vallen van het lachen. En ook de ouders lachen uitbundig mee! Dat is toch heerlijk!”. De vrolijke voorstelling is ook zeer interactief. Alle kinderen kunnen uitgebreid meezingen en meedansen. “De humor staat voorop! We gaan proberen verschillende sprookjes op de hak te nemen, met hilarische gevolgen”. Naast Pip & Pelle doet ook cabaretier en komiek Onno Innemee mee met de voorstelling. Innemee die o.a. de Wim Sonneveldprijs won, in Kopspijkers zat, een voorstelling maakte met Mike Boddé en Jochem Myjer en de laatste jaren veelvuldig te zien was in de kluchten van ‘Adje’ Arijan van Bavel, zal te zien zijn als domme boef Pluun. De voorstellingen van Pip & Pelle zijn een doldwaas familiespektakel voor jong en oud.

 

De voorstelling

Als Pip & Pelle een sprookjesachtige opdracht krijgen, begint de verwarring en is de chaos compleet! Rondvliegende veren, dansende boerderijdieren, huppelende prinsessen, mysterieuze fakirs, maffe buikdanseressen, zingende heksen, domme boeven, misverstanden, gekke capriolen en vooral heel veel humor! Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een doldwaze komedie, die onvergetelijk is voor jong en oud!

Pip & Pelle, Chaos in het Sprookjesbos is geschikt voor 4+ en is op 6 juni 2023 te zien in Theater Agora in Lelystad. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via het theater. Kijk op www.agora-lelystad.nl of via www.pipenpelle.com/theatertour.


Onze Ambassadeurs