Naar het mbo? Volg het webinar ‘Studiefinanciering mbo: hoe werkt het?’

Geschreven door Redactie

Scholieren die nu eindexamen doen en na de zomervakantie beginnen met een mbo-studie hebben recht op studiefinanciering als ze 18 worden. Maar wat is studiefinanciering precies?

Om mbo’ers en hun ouders goed voor te bereiden organiseert DUO op donderdag 1 juni om 19:30 uur een gratis webinar. In dit webinar wordt onder andere uitgelegd waar een student recht op heeft, hoe het aanvragen van studiefinanciering werkt en hoe het zit met het studentenreisproduct.

Tijdens het webinar behandelen medewerkers van DUO alle praktische zaken rondom studiefinanciering. Er is uiteraard ook ruimte om vragen te stellen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op duo.nl/webinar en krijgen via de e-mail een herinnering op de dag van de uitzending. 

Onze Ambassadeurs