Open dag Lassus Tandartsen Lelystad

Geschreven door Redactie

Zaterdag 18 maart verwelkomt Lassus Tandartsen je van harte in hun tandartspraktijk aan de Middendreef 273.

Hoe werkt een praktijk achter de schermen, wat voor apparatuur en materialen gebruiken ze om zorg te verlenen, hoe ziet het team eruit en wat zijn de passies buiten het vak tandheelkunde? 

Lassus Tandartsen is opgericht door Thomas Rietrae in 2009 in Amsterdam. Thomas was 24 jaar oud en net gestart met het laatste jaar van zijn studie tandheelkunde toen er bij hem kanker werd geconstateerd. In het behandeltraject dat volgde leerde hij de zorg vanuit de andere kant kennen, namelijk die van patiënt. Zijn eigen ervaring als patiënt vormt nog steeds de basis van de zorgfilosofie bij Lassus waarbij wij meer bieden dan alleen een behandeling. Er wordt gekeken en geluisterd naar de mens achter de mond. Daarnaast wordt er gefocust op het voorkomen van klachten. In Lelystad heeft hij dit voortgezet in samenwerking met twee lokale tandartsen en ondernemers Gert-Jan Becker en Rob Watson, waarbij de huidige praktijk aan de Middendreef is opgebouwd uit algemeen tandartsen in directe samenwerking met specialisten. De praktijk is 7 dagen per week en ook in de avonduren geopend, zodat je geen tijd vrij hoeft te nemen van jouw werk en jouw kinderen geen belangrijke lessen hoeven te missen op school.

Ook benieuwd hoe het in zijn werk gaat op een tandartspraktijk of benieuwd naar de mogelijkheden voor behandelingen? Neem een kijkje bij de open dag van Lassus Tandartsen Lelystad, zaterdag 18 maart van 10.00 uur tot 14.00 uur.


Onze Ambassadeurs