Check jouw isolatie, scoor een gratis thermocard!

Geschreven door Redactie

Benieuwd of jouw woning voldoende geïsoleerd is? Doe mee aan de challenge: ‘Check jouw isolatie, scoor een thermocard’.

Zo verkleinen we onze Flevolandse voetafdruk. Aanmelden doe je via: www.ikdoemeejijook.nl #ikdoemeejijook #NMFFchallenge_energie 


Thermocard: check jouw woningisolatie

Ontdek het zelf met de thermocard en weet binnen enkele minuten of je woning voldoende geïsoleerd is. Deze kaart is voorzien van een speciale thermometer, die de temperatuur binnen meet van de muur, zolder of ramen. Als de temperatuur 16 graden of lager is dan weet je dat jouw isolatie wel wat verbeterd kan worden. Doe mee aan deze challenge! Check je isolatie en scoor een gratis thermocard!

Impact challenge 

Door jouw isolatie te verbeteren op basis van de check met de thermocard kun je op jaarbasis tot wel 1076 kg aan CO2 besparen! Stel je voor dat alle Flevolanders dat zouden doen, dan besparen we jaarlijks bijna 455 miljoen kg CO2!


Samen verkleinen we de voetafdruk

Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en andere organisaties challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe challenge om aan mee te doen. Januari staat in het teken van duurzame energie. Aan één meedoen is al een stap in de goede richting. Want daardoor draag je bij aan minder CO2 uitstoot en energieverbruik. Samen creëren we dus één grote challenge: www.ikdoemeejijook.nl 

 Onze Ambassadeurs