Autorijden in het donker onprettig? Reis met het openbaar vervoer!

Geschreven door Redactie

Het is weer winter: dat betekent dat de dagen korter zijn en het eerder donker is. Wanneer je liever niet in de auto stapt als het schemerig begint te worden of het al donker is, dan biedt het openbaar vervoer een mooie uitkomst.

OV-ambassadeurs kunnen je hierbij helpen! Ook wanneer je al even niet meer met het openbaar vervoer heeft gereisd.  

Heb je vragen over het reizen met trein, bus of haltetaxi? Stel ze dan aan een OV-ambassadeur tijdens één van de inloopspreekuren. OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Zij helpen je graag het gemak van het openbaar vervoer ervaren. Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locaties in Overijssel, Gelderland en Flevoland geven OV-ambassadeurs uitleg en helpen zij je op weg in het openbaar vervoer.  


Wanneer:
dinsdag 10 januari 2023  

Hoe laat:  10.00–11.30 uur 

Waar: FlevoMeer Bibliotheek, De Promesse 4, Lelystad


Telefonische spreekuren   

Wil je liever telefonisch contact met een OV-ambassadeur? Dan kan je contact opnemen tijdens het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs zitten dagelijks klaar om vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 70 10.  

Maandag t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur    

Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur  

Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur  

De OV-ambassadeurs helpen je graag op weg!    

Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.    


Onze Ambassadeurs