De leukste kerstfilms op een rijtje!

Geschreven door Redactie

Kerstfilms horen ook bij de feestdagen. Want wat is er nou fijner dan op de bank zitten in een warme trui met een mok zoete warme chocolademelk terwijl je kijkt naar leuke kerstfilms!

Lees hier alle must sees die je deze kerst niet mag missen met de familie.

Home Alone (Disney+)

Als je ONS vraagt; wat is de beste kerstfilm? Dan is er maar één antwoord mogelijk; namelijk Jome Alone.

Elf (Netflix)

Buddy de Elf ontdekt day hij anders is dan de andere elfen van de Noordpool, dus reist hij naar New York om zijn echte vader te zoeken en wat kerstvreugde te verspreiden.

A Cinderella Story (Christmas Wish) (Netflix)

Een meisje werkt als elf bij een kerstbomen- verkoper maar wil eigenlijk stiekem zangeres worden. Ondanks haar strenge stiefmoeder en gemene stiefzussen beleeft ze haar eigen kerstwonder.

A Christmas Prince (Netflix)

Een jonge, beginnende journaliste reist under- cover naar het buitenland voor een primeur over een knappe prins die binnenkort koning wordt. Tijdens haar reis raakt ze verstrikt in een of andere koninklijke intrige en vindt uit- eindelijk liefde, maar zal ze haar leugen kunnen volhouden?

The Family Stone (Disney+)

Houd jij ook van familiedrama’s met een twist? Dan is The Family Stone de perfecte kerstfilm voor jou. Meredith Morton gaat kennis maken met de familie van haar vriend Everett Stone. Maar de familie Stone is erg eigenzinnig en loopt niet echt warm voor de nieuweling. Zal Meredith de harten veroveren van de familie Stone?

Jingle All The Way (Disney+)

Een vader belooft dat zijn zoontje zijn gewens- te speelgoed krijgt van de Kerstman. Al gauw verandert de kerstavond van de vader in een hilarisch en rampzalige zoektocht om het ge- wenste speelgoed te vinden...

Ken jij meer leuke kerstfilms? Laat het ons weten en stuur een videoboodschap in en vertel waarom jij vindt dat dat de leukste kerstfilm is. Wie weet zie je jezelf op ons sociale media!

Onze Ambassadeurs