Herfst fashiontrends 2022

Geschreven door Redactie

Top modetrends tijdens de herfst voor mannen en vrouwen.

Vrouwen

Gewatteerde bovenkleding

Van chique pufferjacks tot longline-jacks, gewatteerde bovenkleding is terug in stijl en is klaar om ons trendy en stijlvol warm te houden tijdens de koudere maanden. Felle kleuren domineren op de catwalks van Parijs en Kopenhagen, maar als neutrale kleuren meer jouw stijl zijn, zijn gewatteerde bovenkleding in zwart, marineblauw, camel en legergroen ook modieus.

Strakke pakken

Pakken zijn nog steeds sterk, zoals een nette broek met een blazer. Als het op kleur aankomt, domineerden regenboogkleuren en pasteltinten de catwalks. Combineer met hakken voor een gepolijste look of combineer met sneakers om je pak een stoere street edge te geven.

Mannen

Simpel rood

Rood was vorig jaar een echt moment op de catwalks van Londen, Parijs en Milaan, dus de trend zal deze herfst/winter zeker doorgaan. Met de mode van dit jaar die helemaal in het teken staat van opvallen, is het toevoegen van een felle rode kleur een gemakkelijke manier om dat te doen. Kies voor een felrood laagje, zoals een shirt, jas of trui, en houd de rest neutraal.

Relaxte broeken

Terwijl we langzaamaan een wereld betreden met versoepelde beperkingen, lijkt de iets meer ontspannen kleding waaraan we gewend zijn geraakt te blijven. Skinny jeans zie je niet veel meer en in plaats daarvan zien we een relaxte broek die doet denken aan de jaren 80 en 90 die een comeback maken. Probeer eens een lossere broek en je zult misschien verrast zijn door hoe comfortabel ze zijn. Tip: Je hebt tegenwoordig ook losse broeken die er net en luxe uitzien, dat zal je beste aankoop van het jaar zijn!Onze Ambassadeurs