Sfeervol Kerstconcert in de Lichtbron te Lelystad

Geschreven door Redactie

Op vrijdagavond 16 december 2022 geeft mannenkoor ,,Urker Zangers” een Kerstconcert in Kerkcentrum 'Lichtbron' aan de Pauwenburg in Lelystad.

Onder de bezielende leiding van dirigent Jacob Schenk wordt het een sfeervolle en heerlijke muzikale avond die u uiteraard niet mag missen! In de 54jarige koorhistorie bracht dit Urker mannenkoor een drietal kerstalbums uit. De bekende Urker musicus Schenk, die hier inmiddels 22 jaar de muzikale scepter zwaait, kan dus putten uit veel en veelzijdig repertoire. Maar er wordt ook nieuw materiaal ten gehore gebracht. Naast koorzang is er ook ruimte voor samenzang.

Het markante Verschueren-/Steendamorgel wordt deze avond bespeeld door de enthousiaste Katwijkse organist Hugo van der Meij en de vleugel door de bekende Zeister pianist Wouter Harbers. Beide begeleiders zijn muzikale alleskunners en zullen naast het begeleiden van de koor- en samenzang ook enkele instrumentale intermezzo’s verzorgen, onder andere met Jacob Schenk, die deze avond ook de panfluit zal bespelen.

Kerstconcert te Lelystad - 16 december 2022
•    Aanvang: 20.00 uur
•    Locatie:  Kerkcentrum 'Lichtbron'
•    Adres: Pauwenburg 170
8226 TA - Lelystad

De toegangskaarten zijn voor 10,00 euro verkrijgbaar bij De Fakkel in Lelystad, Klif18 Urk en Klif18 Dronten of via de website van het koor: www.urkerzangers.nl

Onze Ambassadeurs