Kinderen uit Lelystad vieren Sint Maarten bij Flink

Geschreven door Redactie

Buurtbewoners van Lelystad centrum, hebben Sint Maarten gevierd bij Flink.  Ze gingen langs bij de Flink-hub om snoepjes en fruit te halen en kregen een kijkje achter de schermen bij Flink.

Tijdens Sint Maarten gaan kinderen de buurt rond met lantaarns om liedjes te zingen en zo lekkers te verzamelen. Ook online supermarkt Flink deed mee aan Sint Maarten en deelde fruit en snoepjes uit aan buurtkinderen die langs kwamen bij een van de vestigingen. Flink besteedt veel aandacht aan goede contacten met de buren en buurt van de locaties. Het uitnodigen van de ouders en hun kinderen tijdens Sint Maarten draagt daaraan bij. Ook rond Sinterklaas zal er een leuke actie plaatsvinden.  
 
Ook in Amsterdam, Diemen, Enschede, Groningen, Hilversum, Utrecht, Zeist, Leeuwarden, Alkmaar, Haarlem en Almere waren kinderen welkom bij Flink om Sint Maarten te vieren.
 
Flink is de grootste flitsbezorger van Nederland. Tweederde van de Nederlanders die bestelt bij een snelle boodschappenbezorger doet dit via Flink. Door boodschappen te bezorgen, geeft Flink haar klanten kostbare tijd terug. Met name onder jonge gezinnen, jongeren en studenten is de dienstverlening het afgelopen jaar razend populair geworden. Flink ziet het hele jaar de gemiddelde bestelwaarde al stevig toenemen.

Onze Ambassadeurs