Wintercup AV Spirit: Loop door de bossen van Lelystad

Geschreven door Redactie

Op zondag 2 oktober klonk vanaf Sportpark Langezand het eerste startschot van het nieuwe Wintercup loopseizoen. 140 Lopers van binnen en buiten Lelystad hebben in een heerlijke herfstzon meegelopen op de verschillende afstanden.

AV Spirit organiseert tot en met maart 2023 op elke eerste zondagochtend (in januari: de tweede) van de maand deze mooie loop door de bossen van Lelystad. De start en finish zijn vanaf de prachtige sportaccommodatie van AV Spirit aan het Langezand.

Ook dit seizoen zijn er lopen zowel vijf als tien kilometer en voor de kinderen is er de kidsrun over 800 meter en de loop over 2 kilometer. Voor wandelaars is er een route die vijf kilometer bestrijkt.

Inschrijven staat open voor iedereen, per loop of voor alle data tegelijk. Dit is mogelijk via www.avspiritlelystad.nl/wintercup Tot en met vrijdag 30 oktober geldt er een korting bij voorinschrijvingen.

Op zondag 6 november is inschrijven vanaf 9:30 uur mogelijk in de kantine van AV
Spirit. Voor meer informatie kan je bellen naar 0641726661.

Onze Ambassadeurs