Vandaag is het Guacamole-dag!

Geschreven door Redactie

Nationale Guacamole-dag op 16 september brengt verse smaken samen voor het perfecte feest.

Avocado's schitteren als de ster van deze dip! Limoensap, tomaten, ui en zout en peper maken guacamole een schuldvrije toevoeging aan elke snack of maaltijd.

Verwacht een smaakvolle dip boordevol goede vetten en voedingsstoffen, samen met de frisse smaak van limoen en een vleugje kruiden. Het is ook gemakkelijk te maken. Neem hem mee naar je werk of gebruik het voor een feestgerecht.

Guacamole is ook veelzijdig. Voeg het bijvoorbeeld toe als topping op een Quesadilla of voeg het zelfs toe aan een salade. Je kunt het ook op je ochtend toast smeren! De eenvoudigste manier om ervan te genieten is natuurlijk door je favoriete tortillachips te dippen.

Guacamole is ontstaan ​​bij de Azteken in Mexico en vond zijn weg naar vele keukens als ingrediënt voor dipsaus, kruiderij en salade.

Prak met een stamper rijpe avocado's en meng ze met zeezout. Naast de basisingrediënten kun je ook hete saus, yoghurt of andere smaakmakers toevoegen. Als een feest om pittigere guacamole vraagt, voeg dan jalapenos, chili, komijn of rode peper toe.

Ga naar je favoriete restaurant en bestel verse guacamole. Terwijl je daar bent, geef je een shout-out naar de restaurants met de beste guacamole die er zijn in jouw omgeving.Onze Ambassadeurs