Roadtrip afspeellijst maken

Geschreven door Redactie

Leuke tips om jouw eigen afspeellijst te maken voor jouw roadtrip.

De zomer is de tijd voor roadtrips, of je nu alleen bent of met een groep vrienden. Er gaat niets boven het land doorrijden, genieten van het landschap en kleine steden bezoeken voor heerlijk eten. Een roadtrip is niets zonder muziek, deuntjes zijn een belangrijk onderdeel van elke uitgebreide rit. En een eigen afspeellijst maken zorgt ervoor dat je altijd muziek klaar hebt staan die jij leuk vindt om te luisteren.

Het is een goed idee om vooruit te plannen. Als je weet hoe lang je onderweg zult zijn, kun je misschien verschillende afspeellijsten hebben met genoeg muziek om je op de been te houden. Maar laat ook ruimte voor spontaniteit.

Neem verzoeken van iedereen in de auto aan, zo komt iedereen aan de beurt bij het kiezen van een nummer en kom je aan alle muzieksmaken tegemoet. Wat ook leuk kan zijn is om te beginnen met iets euforisch, iets dat past bij de natuur waar je doorheen rijdt.

Deze tips kan jij gebruiken als je een afspeellijst nodig hebt voor een roadtrip die je gaat plannen.