Snelle en gemakkelijke nacho's

Geschreven door Redactie

Wie houdt er nou niet van Nacho's?

Met dit eenvoudige recept maak je de lekkerste Nacho's.

Wat heb je nodig voor de kaassaus? 1 theelepel canola-olie, 500 gram rundergehakt, 1 pakket smeltkaas en 250 gram tomaten in blokjes.

Voor de nacho's: 1 zak tortillachips, een half kopje zure room, een half kopje bereide guacamole, 2 tomaten in blokjes, 3 eetlepels gehakte verse koriander, 2 eetlepels gesneden jalapeño pepers, mais, olijven en 1 middelgrote limoen, in partjes gesneden.

Bereid de kaasdip voor: Verhit olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg rundvlees toe en kook, al roerend om af te brokkelen, tot het bruin en gaar is, ongeveer 10 minuten.

Combineer kaas en tomaten in een middelgrote magnetronkom tot het gesmolten is. Roer daarna het gekookte rundvlees door het kaasmengsel.

Zet de nacho's in elkaar: Schik de helft van de chips op een met aluminiumfolie beklede omrande bakplaat. Schep wat gesmolten kaas gelijkmatig over de chips. Bedek gelijkmatig met de resterende chips en lepel de resterende kaassaus gelijkmatig over het mengsel. Klodder gelijkmatig met zure room en guacamole. Bestrooi met tomaten, koriander en jalapeños, olijven en mais. Garneer met partjes limoen.

Onze Ambassadeurs