Heerlijk recept voor bananenbrood

Geschreven door Redactie

Dit bananenbrood is al meer dan 10 jaar het populairste recept genoemd. Duizenden mensen maken het elke dag. Waarom?

Omdat het echt het beste recept voor bananenbrood is, punt uit. Je kunt alles in één kom mixen, je kunt variëren met de hoeveelheid suiker of bananen. En het geheim van zijn geweldige smaak? Gesmolten boter.

Het mooie van dit bananenbroodrecept is dat je geen fancy mixer nodig hebt! Een mengkom, een vork om de eieren op te kloppen en een stevige lepel om het beslag te mengen zijn alles wat je nodig hebt. De hoeveelheid suiker is flexibel. Het originele recept vroeg om een kopje witte suiker, maar de meeste mensen, waaronder ik, doen het prima met 3/4 kopje, en velen zijn blij met 1/2 kopje.

Je kunt een kopje gehakte noten, rozijnen of chocoladeschilfers toevoegen als je wilt, of het beslag in muffinvormpjes doen en in plaats daarvan muffins met bananennoten maken. Je kunt zelfs een stap verder gaan en chocolade bananenbrood maken.

En dat is alles wat je nodig hebt om heerlijk bananenboord te maken, probeer het zelf zeker uit. Het is helemaal vers en hartstikke lekker.

Onze Ambassadeurs