Inloopavond onderhoud N352 Zuiderringweg

Geschreven door Redactie

In mei 2022 start Provincie Flevoland met de werkzaamheden aan de Zuiderringweg tussen de rotonde Kraggenburgerweg en rotonde Drietorensweg.

Op woensdag 13 april 2022 organiseert provincie Flevoland van 17.00 tot 19.00 uur een inloop over deze werkzaamheden in Hotel Van Saaze te Kraggenburg.
 
Tijdens de inloopavond zijn medewerkers van de provincie en de aannemer aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Weggebruikers en omwonenden zijn van harte welkom. Er is geen vast programma.
 
Het hele project duurt ongeveer zeven weken. De werkzaamheden starten 9 mei en zijn naar verwachting 24 juni klaar. De weg is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het fietspad is tijdens de werkzaamheden deels afgesloten. Fietsers worden langs de werkzaamheden geleid en hoeven niet om te fietsen. Overlast door de werkzaamheden is helaas niet volledig te voorkomen.
 
De huidige asfaltlaag wordt vervangen. Daarnaast wordt de verkeersveiligheid van de weg verbeterd door het verbreden van de weg en het aanbrengen van rammelstroken en glasbollen. Ook het fietspad tussen de Hertenweg en de Neushoornweg wordt aangepakt. Het geasfalteerde fietspad wordt vervangen door een betonnen fietspad. Beton heeft weinig onderhoud nodig en kent een lange levensduur van ten minste 50 jaar.

Onze Ambassadeurs