Maan in de Ziggo Dome

Geschreven door Redactie

Maan is 16 december te zien in de Ziggo Dome en je kan nu tickets kopen!


Minder dan een maand nadat ze haar droom had verwerkelijkt om de hemel binnen te gaan, maakte Maan bekend dat haar eerste Ziggo Dome-concert op 16 december 2022 zal plaatsvinden. Dit is ook haar grootste optreden tot nu toe.

Dit had Maan zelf te zeggen: “Iedereen heeft dromen, grote of kleine. Sommige dromen werkelijkheid laten worden kan best spannend en uitdagend zijn. Als kind droomde ik er al van om voor een groot publiek op te treden. Voor mij was Paradiso al een bizarre mijlpaal en dan is het spannend om op nog meer te hopen. En dan mag ik nu in de Ziggo Dome een te gekke show gaan neerzetten...

Ik heb hier al zo veel idolen mogen zien en om nu op hetzelfde podium te staan is echt een droom die uitkomt. Ik heb het gevoel dat ik er klaar voor ben, maar kan tegelijkertijd niet geloven dat het écht zo is…

De grootste show tot nu toe in mijn leven. Ik kan niet wachten om iedereen daar te zien en heb super veel zin om het komende jaar aan de show te werken om er een onvergetelijke avond van te maken!”

Maan heeft ook op Facebook gepubliceerd dat je jouw tickets alleen via ticket master moet kopen, want er zijn vele nep verkopers. Klik hier voor de tickets .