Kom langs bij de Ekolander voor gezonde voeding

Geschreven door Redactie

De Ekolander Natuurvoeding-winkel is opgericht in 2003, maar daarvoor was het ook jarenlang een natuurvoedingswinkel genaamd Vomeco in ‘t Lelycentre.

Sinds 1 juli 2015 zijn Annie en Thieu Verdonschot, de eigenaren. In het najaar van 2017 begon het overgangsproces van de Snijdersstraat 4 naar de Weversstraat 7, schuin tegenover het oude pand Marskramer. Door een brand op oudejaarsavond in 2016 is het pand van binnen volledig verwoest. Gelukkig is het nu weer helemaal opgeknapt en staan ze vol enthousiasme voor je klaar.

De winkelruimte is verdubbeld, het assortiment is uitgebreid en ze kunnen nu zelf brood en gebak bakken. De winkel heeft ook ruimte gereserveerd voor de "shop-in-shop" van Wereldwinkel Lelystad. Ze zijn erg blij en trots om met het team in de winkel te werken en verwelkomen je graag.