De top 2000 stemweek in is volle gang

Geschreven door Redactie

Elk jaar tussen kerst en oud en nieuw is de top 2000. De 2000 populairste nummer gekozen door de luisteraars.

En het stemmen is deze week in volle gang!

Je kunt stemmen via de NPO radio 2 site of de NPO radio 2 app. Je selecteert nummers die iets voor je betekenen of die je gewoon mooi vind. Je selecteert vervolgens deze nummers. Het moeten en minimaal 5 en maximaal 35 zijn. Dus je hebt erg veel keuze in de selectie die je kunt maken. Echter is het voor veel mensen vaak te weinig omdat er zo veel mooie muziek is en word gemaakt. De maximaal aantal nummers die je kunt selecteren is al aangepast van 30 naar 35.

 Vervolgens vul je je gegevens in en kun je antwoord geven op een paar willekeurige vragen. Wanneer de top 2000 start is er een speciale televisiezender voor en ook een livestream die de hele dag draait. Zodra er reclame is komen deze vragen voorbij en wat de luisteraars door heel Nederland hebben geantwoord.

Dus stem nu nog en wie weet komt jou nummer wel voorbij tijdens de NPO radio 2 top 2000