Er zijn twee nieuwe voorkeurslocatie voor een nieuw poppodium Corneel

Geschreven door Redactie

Poppodium Corneel zit midden in de stad in Lelystad. Maar daar gaat verandering in komen.

Poppodium Corneel is echt een ding in Lelystad. Ze hebben enorm veel optredens die varieerden tussen alle muziekgenres. Het poppodium geeft enkel live concerten. Op deze manier is het altijd gezellig en hangt er een leuke en gezellige sfeer.

De oude discotheek Mystic en het parkeerterrein tussen parkeergarage Agoradek en het ROC Lelystad zijn de beste en betaalbaarste locatie voor poppodium Corneel. Eerder heeft de gemeente tien miljoen euro vrijgemaakt voor de nieuwbouw van poppodium Corneel. Deze plaatsen zijn het meest geschikt door de ruimte die er is en de bezoekersstroom die er kan komen. Zo komt er nu niet een enorme rij vlak langs de weg zoals het nu wel is. Ook is de parkeergelegenheid goed en er zijn geen probleem met geluidsoverlast rondom poppodium Corneel. Als Corneel verhuist naar de volgende locatie dan word de zaalcapaciteit niet 450, maar maximaal 650 man.

Dus hou de ontwikkelingen van poppodium Corneel in de gaten!