Omroep Almere start met een uitbreiding voor gesproken nieuws met sportverslagen

Geschreven door Redactie

Omroep Almere probeert een zo groot mogelijke deel van de Almeerders te bereiken met hun diensten.

Sinds een anderhalf jaar heeft Omroep Almere een speciale pagina waar je daar elke dag lokaal nieuw nieuws kunt luisteren dat wordt ingesproken door Kevin Meij. Nu gaan ze wekelijks beginnen met gesproken sportverslagen! Dat wordt gedaan door Rene van Els, hij is ook wel bekend van de radio programma “Grandcafe Rene”. Omroep Almere brengt de Eerste amateurteams voetbal van Buitenboys, Waterwijk Zaterdag, Zondag en Dames, FC Almere en Forza.

Omroep Almere is een vrijwilligers organisatie. Zij krijgen geen subsidie van de overheid, alle vrijwilligers betalen gezamenlijk de kosten, en krijgen inkomsten uit donaties. Als jij Omroep Almere wilt steunen kun je dat doen op de rechterzijde van hun website genaamd omroepalmere.nl! Het word zeer gewaardeerd!