Tips voor Black Friday

Een tip is dat je niet te veel moet focussen op online winkelen

Op Black Friday kun je de hele dag shoppen met korting. Héél véél korting. Veel winkels geven goede deals op vrijdag 26 november. Maar omdat er zo veel aanbiedingen zijn, weet je misschien niet zo goed welke je precies moet hebben. Er zijn wat shoptips voor Black Friday!

  • Een goede tip is om een product te kiezen en geen winkel. Dat klinkt misschien een beetje vaag maar door je te concentreren op een product kun je makkelijk de goedkoopste aanbieding vinden.


  • Vooral tijdens dagen als Black Friday kunnen producten zeer snel uitverkocht zijn. Denk bijvoorbeeld aan die laptop die je al heel lang wil hebben, of een mooie televisie. De kans is aanwezig dat zulke producten binnen een paar uur of zelfs een paar minuten weg zijn. Maak dan alvast een account aan op de website waar je het product wil kopen! Op deze manier hoef je niet al je adres en contactgegevens in te vullen en is de kans groter dat je je product kan halen.

  • Shop niet alleen op Black Friday! Vaak geven winkels de dagen erna – zoals onder andere Cyber Monday bijna of net zoveel korting als op Black Friday. Mocht er een product dan niet verkrijgbaar zijn: koop dan niet meteen een duurder alternatief maar wacht gewoon een paar dagen.

  • Focus je niet te veel op online shoppen. Er zijn namelijk veel winkels waarbij een bepaalde korting alleen geldig is in de fysieke winkel.


  • Mocht je naar een fysieke winkel willen gaan, ga dan wel op de juiste tijdstippen! De piekuren zijn ’s ochtends tussen 9 uur en 11 uur. Ga dan voor 9 uur om jouw langverwachte product te kopen of juist na 11 uur. Mocht je na 11 uur willen shoppen, houdt er dan wel rekening mee dat je langverwachte product uitverkocht kan zijn!