Black Friday PlayStation deals zijn er!

Bespaar tot maar liefst 60%!

Black Friday is om de hoek en PlayStation heeft nu al hun Black Friday Deals uitgebracht! Hier hebben wij drie top games die hoge kortingen krijgen deze Black Friday!

FIFA 22
Originele prijs: 69,99 euro
Prijs met korting: 41,99 euro


FIFA 22 is een van de bekendste spellen die elke jaar uitkomt. Het is een spel over voetbal. In het spel kun je spelen met jouw favoriete voetbal team! Je kunt ook een eigen team maken met spelers uit allerlei andere teams! FIFA heeft ook een modus waar jij je eigen speler kunt maken en dan in een echt team kunt spelen!

Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT
Originele prijs: 69,99 euro
Prijs met korting: 49,69 euro


Ghost of Tsushima is een single player actie avontuur spel. Je speelt als Jin Sakai, hij is een koninklijke samoerai. Na de oorlog die zijn land heeft verloren tegen de Mongoolse Rijk komt hij erachter dat de technieken van de samoerai niet altijd werken. Om het land terug in handen van de samoerai te krijgen gaat Jin technieken gebruiken dat de samoerai en vooral zijn oom verbieden.

Marvel’s Guardians of the Galaxy
Originele prijs: 69,99 euro
Prijs met koritng: 45,49 euro


Marvel’s Guardians of the Galaxy is een spel over de beroemde Marvel helden groep “The Guardians of the Galaxy” die verschillende helden taken uitvoeren in de ruimte! In die groep zitten Star Lord, Gamora, Drax, Rocket Raccoon en Groot. De Marvel groep is ook bekend van de twee films die al zijn uitgebracht door Marvel!

Bonus Games

DEATHLOOP
Originele prijs: 69,99 euro
Prijs met korting: 34,99 euro

The Last of Us Part II
Originele prijs: 39,99 euro
Prijs met karting 19,99 euro