Marvel’s Guardians of the Galaxy spel is beter dan verwacht

Geschreven door Redactie

Nog geen einde aan Marvel Square Enix spellen

Het videogame bedrijf Square Enix heeft onlangs hun nieuwste spel Marvel’s Guardians of the Galaxy uitgebracht. Marvel’s Guardians of the Galaxy is een spel dat gaat over een groep helden die heldhaftige taken uitvoeren in de ruimte. Het Marvel spel die ze voor Guardians of the Galaxy maakte was “Marvel’s Avengers” en die was niet zo succesvol als zij hoopte, waardoor veel fans niet zeker wisten of het Guardians of the Galaxy spel goed zou zijn.

Marvel’s Guardians of the Galaxy is nu al drie weken uit en het lijkt erop dat het spel goed presteert. Het spel is een single-player actie avontuur spel waar jij speelt als Peter Quill ook wel bekend als Star-Lord. Terwijl je speelt als Star-Lord kun je ook instructies geven aan je team, zodat je echt het gevoel krijgt dat je als een team speelt en niet als één persoon. Het team bestaat ui: Groot, Rocket Raccoon, Gamora en Drax. Het spel heeft ook een leuke playlist van de jaren 80 waarvan je kunt genieten!

De trailer voor Marvel’s Guardians of the Galaxy is hieronder te zien!
Onze Ambassadeurs