Beste telefoonspellen voor op vakantie

Geschreven door Redactie

We kennen het allemaal wel, we gaan op vakantie en kunnen geen spelletjes doen op onze telefoon zonder 4G te gebruiken.

Daarom zijn spelletjes die geen internet vereisen essentieel voor wanneer je op vakantie gaat.

Stack

Stack is een spel van Ketchapp voor iOS- en Android telefoons. Dit spel is een 3D-isometrische versie van een van de klassieke blokstapelspellen die al een tijdje populair zijn. Je doel is om zo lang mogelijk blokken te stapelen, probeer geen stukken te laten vallen en haal de hoogste score die je kunt.

2048

Test je hersenen en vaardigheden. Neem een kijkje en kom erachter hoe snel je 2048 kunt spelen. Het enige dat je hoeft te doen, is twee tegels met hetzelfde nummer samen te voegen. De twee tegels met hetzelfde nummer worden samengevoegd en opgeteld. Bedenk en vorm een strategie om de hoogste score te krijgen.

Sandbox – Pixel Art

Kleur veel leuke ontwerpen in elkaar door de juiste nummers in te kleuren. Pak een kleur en tik het juiste nummer aan om zo je ontwerp volledig in te kleuren. Doe dat met elk nummer dat je hebt totdat je een prachtig eindresultaat behaalt. Op deze manier kan je mega snel tijd doden en je kunt je mooie ingekleurde ontwerpen altijd terugkijken.