Tiny’s Galerie, voor iedereen

Geschreven door Redactie

Voor de kunstliefhebbers.

Ben jij helemaal weg van kunst, maar vind je het vaak te duur? Begrijpelijk, kunst is vaak ook wat aan de prijzige kant. Zonde, want elk stuk kunst hoort toch een mooie plek te krijgen. Bij Tiny’s Galerie kun je terecht voor bij zonder mooie kunst, maar wel voor een betaalbare prij s. Bij voorbeeld een decoratie voor boven de bank of het dressoir. Je kunt hier ook terecht voor de wat duurdere kunst, er is dus voor iedereen wel iets. Er wordt abstracte en figuratieve kunst verkocht. Ook portretten en sculpturen worden verkocht, dus zeker de moeite waard om even langs te gaan!

Nieuwsgierig? Kom langs in de winkel in de Kroonpassage 10 of neem een kijkje op de website: www.tinydebruin.nl. De winkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend, neem voor de exacte openingstijden een kijkje op haar website.