Een voorproefje van Floriade Expo 2022

Geschreven door Redactie

Laat je rondleiden door een gids over het terrein.

Welke landen komen hun cultuur en groene visie tentoonstellen op de Expo? En welke nationale deelnemers kun je volgend jaar verwachten bij Floriade? Hoe staat het ervoor met de ontwikkelingen op Utopia eiland en op andere plekken op het Floriadeterrein? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen krijg je tijdens een bezoek aan Floriade Preview.

In het Preview Centre leer je meer over de geschiedenis van Floriade en je blikt vooruit op het moois dat volgend jaar te zien en te beleven is op de Expo. Vervolgens leidt een gids je rond over een gedeelte van het Floriadeterrein en in de kabelbaan kun je de rest van het terrein in aanbouw zien van bovenaf. Kom je ook een kijkje nemen bij Floriade Preview?

Onze Ambassadeurs