Grootste game leaks van het jaar?

Geschreven door Redactie

Nvidia heeft veel spellen per ongeluk gelekt.

Er zijn veel aankomende games gelekt door Nvidia, het lijkt ongeveer op de Walmart leak in 2018 waar vele spellen zijn gelekt waaronder; The Last of Us 2, Assassin’s Creed Odyssey en Tom Clancy’s The Division 2. Waarschijnlijk zijn niet alle spellen die zijn gelekt door Nvidia correct maar er is wel een hoge kans dat ze zeker correct zijn en wij waarschijnlijk deze spellen de aankomende jaren gaan zien. De gelekte spellen gaan over; Exclusieve Sony PlayStation spellen die komen op de computer, Exclusieve Xbox spellen en nog veel meer! De spellen die zijn gelekt zijn gevonden door Ighor July. In de lek zijn er ongeveer 18.000 spellen gelekt, maar vele spellen gebruiken nog een codenaam (bijvoorbeeld Project Holland of Project Woodstock die door Microsoft Studios worden gemaakt) waardoor in situaties als deze mensen niet weten wat voor spellen het zijn. Natuurlijk zijn er spellen die geen codenamen gebruiken waardoor in situaties als deze de spellen lekken en mensen erachter komen welke spellen er aan komen de aankomende jaren. Nvidia heeft zelf ook gezegd dat de gelekte spellen echt zijn maar een paar wel niet zeker zijn of ze wel ooit uitkomen. Het is niet zeker of de volgende spellen uitkomen dus je moet het wel nemen met een korreltje zout.

Hier zie je een paar spellen die zijn gelekt maar er zijn nog veel meer:

 • Doctor Who: The Edge Of Time
 • Heroes of the Storm 2
 • Bioshock 2022
 • Bioshock RTX Remaster
 • Mafia Collection Remaster
 • Death Stranding Director’s Cut
 • Grand Theft Auto 3 Remastered
 • Grand Theft Auto: Liberty City
 • Grand Theft Auto: San Andreas Remastered
 • Grand Theft Auto: Vice City Remastered
 • Resident Evil 4 Remake
 • Dragon’s Dogma 2
 • Fight for Middle-earth
 • FF7 Remake
 • FF9 Remake
 • Kingdom Hearts IV
 • Injustice 3: Gods Will Fall
 • Untitled Respawn Game (wat Jedi Fallen Order 2 kan zijn)
 • Titanfall 3
 • Hangar 13
 • Hitman Pro
 • Goat Simulator 2
 • Metro Next
 • Edge of Tomorrow Game

Er zijn ook een paar Sony PlayStation Exclusives die waarschijnlijk komen op PC, en die zijn:

 • Uncharted: Legacy of Thieves Edition
 • Horizon Forbidden West
 • GT7
 • God of War
 • Demon Souls
 • Ratchet and Clank (Niet gespecifieerd welke spel)
 • Sackboy: A Big Adventure
 • Ghost of Tsushima

De hele lijst staat hier voor meer info en meer gelekte spellen.