De schattigste dieren ter wereld

Geschreven door Redactie

Schattige dieren kunnen je stemming met een seconde omdraaien.

De rode panda

De rode panda is een schattig maar verbazingwekkend dier dat in het mooie woud van de Himalaya leeft. Helaas neemt hun populatie af doordat ze hun huizen verliezen en dan er veel bomen worden gekapt. Zowel volwassen rode panda’s als welpen zien er extreem schattig uit in hun roodbruine vacht en grote zachte staart.

Baby pinguïns

Pinguïns leven vooral op het zuidelijk halfrond, daar zijn ze misschien wel de meest populaire vogels ter wereld. Er zijn 17 verschillende soorten pinguïns in de wereld. De patronen, korte vleugels en hun unieke manier van lopen maken de pinguïns zo opmerkelijk. De kuikens of jongen hebben een andere kleur dan de volwassen dieren. Die hebben vaak een zachtere vacht wat ze enorm schattig maakt.

Puppy's

Je had deze vast wel zien aankomen, puppy's. De band tussen mens en dier kan enorm sterk worden. Honden zouden er alles aan doen om hun gezin te beschermen, daarom wordt iedereen wel blij als ze een puppy zien. Hun speelsheid, lompheid en schattige kopjes kunnen je direct gelukkig maken.Onze Ambassadeurs