games die dit jaar nog uitkomen

Geschreven door Redactie

ben jij gek van gamen en alles wat ermee te maken heeft?

Lees dan hier over de nieuwe games die nog in 2021 gaan uitkomen.

Deathloop

Na jaren vooral op Dishonored te hebben gefocust, gaan ontwikkelaars Arkane Studios over op een nieuwe game: Deathloop. je bent een huurmoordenaar die vastzit in een tijdlus die na elke dag wordt gereset. Om eruit te komen, moet je acht eindbazen doden die verspreid zijn over een eiland. Het voorbehoud is dat je het binnen één tijdlus moet doen.

Battlefield 2042

Battlefield 2042 is de eerste gloednieuwe Battlefield-game sinds Battlefield 5 uit 2018, en het draait allemaal om multiplayer. Er is geen campagne voor één speler, met de verhaalmodus, die zich afspeelt in een wereld die is gedestabiliseerd door klimaatverandering, en alleen voor meerdere spelers is. Dat zal echter veel franchisefans goed uitkomen, aangezien Battlefield vooral gaat over online multiplayer-gevechten, en daar zullen er natuurlijk genoeg van zijn.