Aviodrome is weer open

Geschreven door Redactie

Aviodrome is een perfect dagje weg en een goede plek voor een evenement.

Heb je altijd al willen weten hoe het is om in een vliegtuig te zitten en wil je precies weten wat eraan toegaat om een vliegtuig in de lucht te krijgen? Dan is Aviodrome echt iets voor jou. Na een poosje dicht te zijn geweest is er weer goed nieuws want, ze zijn weer open!

Bij Aviodrome kan je veel verschillende ruimtes en hallen bezoeken. Zo is er een grote museumzaal, een echte Boeing 747 jumbojet, een vrachtruim, een vertrekhal, de business en de economy class en er staat een Schipholgebouw uit 1928. Ook is er een groot buitenterrein waar je kan kijken naar juweeltjes van vliegtuigen en helikopters door de jaren heen.

Aviodrome is niet alleen een museum. Je kunt er ook kleine evenementen organiseren zoals verjaardagen, jubilea of bruiloften. Wel moeten ze nog rekening houden met de anderhalve meter dus is een evenement toegestaan tot 70 gasten. Bij de Aviodrome kan je ook heerlijk lunchen en dineren. Van een gezonde saladelunch tot een uitgebreid diner ze hebben er alles wat je nodig hebt om heerlijke te genieten. Ze zorgen er natuurlijk voor dat er genoeg bij te drinken is, van sapjes tot speciaal bier. Kortom Aviodrome is een perfect dagje weg en een goede plek voor een evenement.Onze Ambassadeurs