van Gils Drankenhandel is nu ook geopend in de Gordiaan in Lelystad

Geschreven door Redactie

Van Gils is nu ook geopend in de Gordiaan in Lelystad, met een assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft.

Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn of een een stoere borrel, bij Van Gils ben je aan het juiste adres!

Vader Cor en zoon Pim van Gils hebben in 2019 hun dromen laten uitkomen, en stonden toen al klaar in hun slijterij-wijnhandel in Swifterbant en nu dus ook in Lelystad.

Ze verkopen niet alleen prachtige bieren en wijnen maar ook snacks zoals kaas, worst en meer. Met ongeveer 40 jaar ervaring in de dranken wereld en veel verkoop ervaring zal het team jou helpen met al jouw wensen.

van Gils Drankenhanden biedt je ook een ruim assortiment met het mooiste en lekkerste bieraanbod van Flevoland en de lekkerste wijn aangesloten aan de wijnkring.nl

Voor de echt bier lief hebbers maken zij gebruik van untappd, via deze app kan je op de hoogte blijven van een actueel en tijdelijk bier overzicht.


Ook doen ze aan wijnproeverijen voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest met je collega's maar door corona is dat nu even op een "stop" gezet.

Je kunt van Gils Drankenhandel vinden aan het Neringpassage 7 in Lelystad.

Onze Ambassadeurs