Cheat Cookie heeft nu ook een eigen website!

Geschreven door Redactie

Cheat Cookie maakt heerlijke koekjes met van alles erop en eraan.

Alle koekjes worden handgemaakt en zijn overheerlijk. De eigenaar heet Joe Lamptey en is kok van beroep. Hij werkt al 20 jaar in de horeca. Het was zijn ultieme droom om een eigen bedrijf te openen, in november 2018 kwam die droom uit! Hij bedacht Cheat Cookie. Hij is geïnspireerd geraakt door de ‘American cookies’ en zo kwam hij op het idee om zelf ‘cookies’ te gaan maken. Onder het motto ‘het oog wilt ook wat’ laat Joe zien wat er in/op de cookie zit. Hij nam de pizza als voorbeeld. Zijn deeg was de pizzabodem, chocolade crème de tomatensaus, amandelschaafsel de geraspte kaas en daar kwam dan natuurlijk nog de topping bij. Hij had zo het perfecte koekje gecreëerd, maar wat vond de omgeving ervan? Hij liet zijn familie proeven en ook vrienden en buren waren nieuwsgierig. Het was al snel duidelijk: ‘Dit moet op de markt worden gebracht’. En zo ontstond ‘Cheat Cookie’.

Cheat Cookie heeft afhaalpunten in Amsterdam, Bussum en Almere. Woon je daar nu niet in de buurt? Niet getreurd! Want vanaf nu kan je de overheerlijke cookies bestellen via de webshop. Zo kan jij overal en wanneer je wilt genieten van jouw favoriete cookie. Dus ga snel naar website en bestel!


Onze Ambassadeurs