Floriade Fotowedstrijd gaat dit jaar over voedsel

De kracht van voedsel. Dat is het thema van de Floriade Fotowedstrijd 2021.

Deelnemers maken kans op mooie prijzen waaronder een fotocamera ter waarde van circa 850,00 euro.

Voedsel is een belangrijk thema tijdens de Floriade Expo 2022. Van over de hele wereld komen experts bijeen die oplossingen en innovaties presenteren voor voedselproductie om in de toekomst voor iedereen voldoende, betaalbaar en gezond voedsel beschikbaar te hebben.

Over de wedstrijd

Met het thema van de Floriade Fotowedstrijd kunnen deelnemers creatief omgaan. Graag zelfs. Floriade is heel benieuwd welke invalshoeken allemaal worden bedacht en hoe die in beeld komen. Iedereen kan tot en met 12 september 2021 meedoen. De vakjury kiest daarna 10 foto’s uit, waarop iedereen kan stemmen. De foto’s stellen zij vanaf 9 oktober 2021 tijdens de Dutch Food Week in het stadscentrum tentoon. De publiekswinnaar en de winnaar van de vakjury wordt bekend gemaakt op 15 oktober 2021.