Steun Stichting AAP met jouw bedrijf

Geschreven door Redactie

Help Stichting AAP mee om dieren in nood op te vangen en om dierenleed te voorkomen. Alleen red de stichting het niet.

Laat je betrokkenheid bij dierenwelzijn zien door Stichting AAP te steunen met je bedrijf. Eenmalig of structureel, met tijd, materialen of financieel, er zijn vele mogelijkheden!

Je kunt met je bedrijf een dier bij AAP adopteren. Met je adoptie draag je direct bij aan de dagelijkse verzorging van het dier. Stichting Aap houd je op de hoogte van het wel en wee van het adoptiedier. En je kunt zelf vrij over de adoptie communiceren, bijvoorbeeld op je website en via je social mediakanalen.

Wat krijg jij hiervoor terug?

  • indien gewenst de ondersteuning bij je eigen communicatie naar je achterban;
  • je logo en naam op de website van Stichting AAP;
  • adoptiecertificaat met foto op canvas;
  • digitale foto van je adoptiedier;
  • levensverhaal van je adoptiedier;
  • 4x per jaar apenote op je bedrijfsadres;
  • 1x per jaar een update over je dier;
  • jaarlijks een rondleiding met je medewerkers en/of relaties op het aap-terrein

Hoe kun je helpen?

Wil je een project helpen realiseren? Dat kan! Er zijn mogelijkheden voor grote en kleine projecten. Maar je kunt ook helpen door samen met collega’s aan de slag te gaan én tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan het goede doel. Kom bijvoorbeeld gezellig een dag klussen bij Stichting AAP!

Draag je liever bij in natura? Ook dat kan, door donatie van materialen of kortingen op aan AAP geleverde diensten en producten. Zo vlogen chimpansees Bongo en Klaus dankzij TUI veilig en kosteloos van Lanzarote naar Nederland, en wordt het kantoor van Stichting AAP tegen gereduceerd tarief schoongemaakt door de DW Facilitygroep.

Online kun je het verlanglijstje van Stichting AAP bekijken. Klik hier om doorverwezen te worden. Heb je zelf een goed idee? Neem dan contact op met Stichting AAP! Kijk op de website van Stichting AAP voor meer informatie.