KVC Westerlo nieuwe sparringpartner na terugtrekken 1.FC Köln

Geschreven door Redactie
KVC Westerlo nieuwe sparringpartner na terugtrekken 1.FC Köln Foto gemaakt door: Ron Baltus, https://ronbaltus.nl/

De beoogde sparringpartner 1.FC Köln moet noodgedwongen afzien van het oefenduel met Almere City FC op zondag 1 augustus.

De Duitse overheid bestempelde Nederland afgelopen vrijdag tot een corona hoog risicogebied, waardoor de ploeg tot vijf dagen na het duel in quarantaine zou moeten bij terugkeer in Duitsland.

Dat past niet in het schema van de traditieclub uit Noordrijn-Westfalen, want in de week na het eventuele duel met de Almeerders staat een duel voor de Duitse beker op het programma.

Almere City FC heeft uiteraard begrip voor de late afzegging van de Duitse Bundesliga-ploeg. De formatie van Gertjan Verbeek is bij de zoektocht naar een passende vervanger uitgekomen bij de Belgische Eerste Klasser KVC Westerlo, dat momenteel een trainingskamp belegt op sportpark Papendal. Beide ploegen treffen elkaar op zondag 1 augustus. De kick-off schuift op naar 16:00 uur.

KVC Westerlo is bezig met een sterke reeks. Vorige week won het met 1-3 van KV Mechelen en vandaag met 1-0 van OFI Kreta.

Supporters die reeds een kaart voor het duel tegen 1.FC Köln hebben gekocht, kunnen dit entreebewijs gebruiken om naar de wedstrijd tegen deze Belgische tegenstander te komen kijken. Ook is het mogelijk geld terug te krijgen. Seizoenkaarthouders die restitutie willen, kunnen zich vanaf maandag melden bij de afdeling Ticketing via ticketing@almerecity.nl. Kaarten voor zondag 1 augustus bestel je hier.

Foto: Ron Baltus

Onze Ambassadeurs