Voordelen van elektrisch rijden

Geschreven door Redactie

Ben je toe aan een nieuwe auto? En ben je benieuwd naar elektrische auto’s? Er zijn zeker wat voordelen aan het rijden in een elektrische auto!

1. Elektrische auto’s zijn op de eerste plaats schoner dan traditionele auto’s. Door in een elektrische auto te rijden, draag je een steentje bij aan een beter milieu.

2. De onderhoudskosten zijn bij elektrische auto’s lager dan bij traditionele auto’s. Dat komt door de elektromotor. In vergelijking met een verbrandingsmotor heeft een elektromotor veel minder bewegende delen. Hierdoor is de kans op slijtage een stuk kleiner.

3. Elektrische auto’s produceren minder geluid dan traditionele auto’s. Het is dus lekker rustig voor automobilisten, voor mensen die dichtbij een weg wonen én ook nog eens voor je buurman als je ’s ochtends vroeg weg moet!Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?