Zin in een lekker rondje wandelen?

Geschreven door Redactie

Dit zijn 5 leuke plekken om te gaan wandelen

Ben je klaar met de hele dag thuis zitten en heb je zin om lekker een stukje te wandelen? Ga dan naar één van deze mooie plekken.

De eerste plek die wij geselecteerd hebben is het Kromslootpark in Almere. Dit is een supermooi park waar je verschillende routes kunt bewandelen. Ook hebben ze een zandpad dat door de bossen gaat.

De tweede plek die wij geselecteerd hebben zijn de Schoorlse duinen. Je kunt hier vanuit Schoorl via een zandberg omhoog en dan kom je in een mooi rond bos uit. Als je hier door loopt kom je bij prachtige hoge duinen.

De derde plek die wij geselecteerd hebben zijn de Veluwe. Hier heb je supermooie heide. De heide wisselt zich af met grote bossen waar je ook doorheen kunt wandelen. Ook is het een supermooie plek om te gaan fietsen. Op verschillende plekken op de Veluwe heb je gratis fietsen die je kunt lenen.

De vierde plek die wij geselecteerd hebben is het Cirkelbos in Almere. Dit is een bos met best veel open grasvelden. Dit bos heeft een ronde berg waar je helemaal via de zijkant omhoog kunt lopen. Eenmaal bovenaan heb je een prachtig uitzicht. Ook is hier vlak bij de dijk van Almere haven, waar je ook overheen kunt wandelen.

De vijfde en laatste plek die wij geselecteerd hebben zijn de Soesterduinen. Hier heb je een heel mooi bos met in het midden een grote zandvlakte. Hier staan ook een aantal bomen waar je in kunt klimmen. Verder is het ook een superleuke plek om met je hond te gaan lopen.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?