Wethouder Adam Elzakalai verwelkomt nieuwe ondernemer in Stadshart

Geschreven door Redactie

In februari, midden in coronatijd, openden Vanessa en Eddy Rademaker hun nieuwe zaak in het Stadshart.

De nieuwe bakkerij met de naam Crème de la Cookies is gevestigd aan de Neringpassage 215. Wethouder Adam Elzakalai bracht een kennismakingsbezoek en verwelkomde dit ondernemende stel.

“Crème de la Cookies is een bakkerij in American style cookies, Franse zuurdesembroden en Franse Patisserie “, aldus Eddy. “Wanneer wij na de corona crisis weer open mogen dan kunt u bij ons ook terecht voor een bak koffie en een heerlijk broodje. Wij liepen al langer met dit concept rond, we hebben het heel goed voorbereid en vonden dit een goed moment om deze stap te maken en ons bedrijf te realiseren. We hebben een grote sortering en alle cookies worden elke dag vers gebakken”.


Wethouder Adam Elzakalai: “Het is goed om te zien dat er ondanks deze onzekere tijd, een bedrijf haar deuren opent in het Stadshart. We zijn in het Stadshart hard aan de slag met het bouwen van woningen, het creëren van sfeervolle plekken met waterpartijen en veel groen en de ontwikkeling van het Theaterkwartier met horeca. Een Stadshart waar Lelystedelingen met veel plezier kunnen winkelen, wonen en uitgaan. Een nieuw bedrijf als Crème de la Cookies draagt bij aan de lokale samenleving en daarmee ook aan de levendigheid en aantrekkelijkheid van ons Stadshart. Ik heet hen van harte welkom.”


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?