Restaurant Silver Wine & Dine

Geschreven door Redactie

Iets vieren doe je met 10 verrassingsamuses!

Heb jij binnenkort een leuke gelegenheid die je echt moet vieren? Dan ben je bij Restaurant Silver Wine & Dine aan het juiste adres als het gaat om tien kleine verassingsgerechten per persoon!

Restaurant Silver Wine & Dine heeft een perfecte culinaire amuse-beleving voor je samengesteld! Het arrangement bestaat uit tien kleine amuse gerechten per persoon. Een arrangement voor twee personen kost 110,00 euro en een arrangement voor één persoon kost 60,00 euro. Wil je het arrangement compleet maken? Dan kun je er ook voor kiezen om het eten te combineren met wee kristallen champagneglazen en een fles prosecco of champagne. Kies je voor prosecco voor twee personen, dan krijg je een fles van 37,5 centiliter voor 20,00 euro. Ligt jouw voorkeur bij champagne voor twee personen? Dan krijg je een fles van 37,5 centiliter voor 35,00 euro.

Bestellen kan van dinsdag tot en met zaterdag tot 15:00 uur. Bezorgen en afhalen kan tussen 17:00 uur en 19:00 uur. Nieuwsgierig wat er in de 10-delige amuse box zit? Bel voor meer informatie naar: 0320-417645 of stuur een Whatsapp berichtje naar: 06-83658493.Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?