Grote voorjaarsvakantiedrukte bij Belevenissenbos: handhaving ingezet

Geschreven door Redactie

Ouders en hun kinderen gingen woensdag in groten getale naar het Belevenissenbos aan de Veldweg in Lelystad.

In de loop van de middag was het zo druk dat de gemeente Lelystad handhavers heeft ingezet om het verkeer te regelen.

Rond 15.30 uur was er geen plek meer om te parkeren. Vanaf dat moment wilden de handhavers niemand meer toelaten om met de auto naar het Belevenissenbos te rijden. Bezoekers mochten wel lopend naar het bos.

De voorjaarsvakantie en het mooie en warme weer deden veel ouders besluiten om naar het Belevenissenbos te gaan. Vooral kinderen kunnen daar van alles doen zoals klimmen, ravotten en in het water in de modder spelen. "Het was hartstikke druk, hartstikke gezellig, mooi weer. Wat willen mensen nog meer?", vraagt één van de bezoekers.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?