Nissan Ariya moet meest aerodynamische Nissan Crossover ooit worden

Geschreven door Redactie

Jarenlange expertise ingezet om actieradius van nieuwe Nissan Ariya te maximaliseren

Nissan Ariya moet meest aerodynamische Nissan Crossover ooit worden.

Technici en designers benutten jarenlange expertise om actieradius van nieuwe Nissan Ariya te maximaliseren. Met beoogde luchtweerstandscoëfficiënt van 0,297 moet de Ariya meest aerodynamische Crossover van Nissan ooit worden. Zorgvuldig ontwerp voor minimale weerstand en maximale efficiency. Met jarenlange expertise op het gebied van elektrische voertuigen en Crossovers leggen de technici en ontwerpers van Nissan de laatste hand aan het ontwerp van de nieuwe Ariya. Het doel is om een luchtweerstandscoëfficiënt (Cd-waarde) van 0,297* te bereiken, waarmee het 100% elektrische model de meest aerodynamische Crossover van Nissan ooit wordt.

De geavanceerde aerodynamica van de Nissan Ariya – van de nauwkeurig gevormde carrosserielijnen tot de strategisch geplaatste luchtkanalen – optimaliseert de prestaties van de aandrijflijn. Naar verwachting resulteren alle inspanningen in een toename van de definitieve actieradius, die later dit jaar na homologatie wordt bekendgemaakt.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?