8 tips voor warme thuiswerkplek

Geschreven door Redactie

Bespaar energie door kleine aanpassingen

Thuis werken in de winter is niet altijd even comfortabel. Energieloket Flevoland geeft acht tips om warm te blijven op jouw thuiswerkplek. Lekker comfortabel werken op een energiezuinige manier. Meer tips ontvangen? Neem contact op met Energieloket Flevoland.  

1. Draag warme kleding: Trek warme kleren, dikke sokken en goede sloffen aan. Thermokleding zit comfortabel en is warm. Leg een dekentje over je benen. Niemand die het ziet in de online meeting.  

2. Stoelverwarming: Verwarm specifiek en dus jezelf. Leg een elektrisch dekentje in uw stoel.  

3. Kierenjacht: Tocht door naden en kieren voelt koud en onprettig aan. Maak deze dicht door bijvoorbeeld tochtstrips. Als je werkt op een open zolder, kijk dan of je die kan afsluiten met een deur of gordijn.

4. Verwarm de werkruimte: Met slimme thermostaten kun je per ruimte de verwarming regelen. Zo kun je het in de werkruimte warmer dan bijvoorbeeld in de woonkamer, als daar niemand is.  

5. Isoleer beter
Check de isolatie van uw woning en verbeter de isolatie waar nodig. Denk aan HR++-glas of betere muur- of dakisolatie. De isolatiewaarde kun je meten met de gratis thermocard. .  

6. Geef de radiator een boost
Met een radiatorventilator verbeter je de capaciteit op een slimme manier. Maak deze vast onder een dubbele radiator, zodat deze de warmte omhoog blaast.  

7. Infraroodpanelen
Toch nog een bijverwarming nodig? Gebruik een infraroodpaneel. Deze verbruiken minder energie dan een elektrische kachel en geven gerichte stralingswarmte.  

8. Leg uzelf langs onze energie-bespaarmeetlat
Kijk hoe je comfortabeler en energiezuiniger kunt werken thuis. Wie slim investeert, kan fors besparen op de vaste lasten. Vraag de gratis energie-bespaarmeetlat aan.
 
Vraag de gratis Thermocard en Energie-bespaarmeetlat aan.Wilt u meer informatie? Kijk dan online op www.energieloketflevoland.nl via de chat, mail (energieloket@nmfflevoland.nl) en telefoon (0320-252004).

Wil je op de hoogte blijven van het energienieuws en andere zaken? Meld je je dan aan op de nieuwsbrief of volg het loket op Facebook en Twitter.Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?