Nog zes dagen tot aan FieldLab; SC Cambuur op bezoek!

Geschreven door Redactie

Ook gisteren die mooie beelden gezien? Van supporters in het zonnetje, met een verfrissend drankje erbij, kijkend naar een mooi voetbalaffiche. Wat voelde dat vertrouwd, alsof het nooit is weggeweest!

Hoe uitverkoren is Almere City FC dat het aanstaande zondag eenzelfde experience mag ondergaan. Tegen SC Cambuur (aftrap 12:15 uur) mogen 1.500 supporters komen kijken! Als vanouds!

Je hebt nog tot en met woensdagmiddag 13:00 om je kaart voor deze topper in de Keuken Kampioen Divisie te claimen. Het stadion is aankomende zondag de meest veilige plek van Nederland. Iedereen in het stadion is getest en voldoet aan strikte voorwaarden. Ook het zonnetje schijnt naar alle waarschijnlijkheid. Niets staat een mooie voetbaldag dus in de weg. Wil je er bij zijn, stuur dan een mail naar ticketing@almerecity.nl. Kijk wel even naar de algemene voorwaarden.

Almere City FC heeft verplicht per individuele bezoeker het volgende nodig:

  • Volledige naam;
  • Adres;
  • Woonplaats;
  • E-mailadres;
  • Mobiele nummer (ivm app);
  • Vak huidige seizoenkaart;
  • Zone van voorkeur: rood / groen.

CLOSE app

Wie aanstaande zondag van de partij is, moet de CLOSE-app downloaden. Nadat je het ticket van ons hebt toegestuurd gekregen via de e-mail, krijg je normaliter binnen 48 uur de ticket in de app te zien. Het is belangrijk dat je de CLOSE-app download via de link in de ticketbevestiging of via deze link en niet via de app-store. Na de download krijg je een SMS om je telefoonnummer te verifiëren.

In de CLOSE-app verschijnt de komende 36 uur een melding dat je je vrijdag kunt laten testen op corona. Je kunt zelf een tijd uitkiezen tussen 12.15 en 20.00 uur. Testlocatie is de kantine van Sporting Almere op het terrein van onze club. Volg de instructies zo goed als mogelijk op. Ook richting zondag en op zondag zelf krijg je nog verschillende belangrijke berichten via de app, dus zorg dat je hem gedownload hebt!

Bubbels

Almere City FC heeft aanstaande zondag tegen SC Cambuur drie bubbels ingericht, waarvan er twee bestemd zijn voor supporters. Je kunt zelf aangeven welke bubbel je voorkeur heeft.

Tribune A-B-C (groene zone)

Op de ABC tribune mogen de supporters naast elkaar zitten. Wel is het verplicht een mondkapje te dragen. Eten en drinken kun je voorafgaand en tijdens de wedstrijd halen bij het FEBO horecapunt. Er is ruimte voor 600 supporters.

Tribune E-F-G (rode zone)

Op de EFG tribune zitten 700 supporters op de tribune met telkens één stoel er tussen. Op deze tribune hoef je geen mondkapje te dragen. Eten en drinken bestel je online. Er is een brengservice.

Foto: Ron Baltus / sportshots.pro


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?