Gratis online games om met je vrienden te spelen

Geschreven door Redactie

Gratis online games zijn de favoriete manier van studenten om de goede tijden voort te zetten terwijl ze weg zijn van vrienden.

Als er één ding is waar we het allemaal over eens kunnen zijn in deze quarantaine, dan is het dat er weer gratis online games zijn - voor kinderen, tieners en volwassenen. Hoe zouden we anders onze vrienden ophangen of bijpraten met studiegenoten die we al maanden niet meer hebben gezien? Dus hebben we het internet afgezocht om deze lijst samen te stellen gratis games die je tijdens je volgende virtuele ontmoeting moet uitproberen.

Psych!

Het doel van het spel is om je vrienden te verleiden een nepantwoord te kiezen op echte trivia-vragen. Als je het goede antwoord raadt, krijg je een punt. Als je een vriend verleidt om te raden dat je verzonnen antwoord de juiste is, krijg je een punt. Begrepen? Pak nu een vriend of twee en download de app om het uit te proberen.

Plato

Denk aan een klassiek multiplayer-spel, en je kunt het waarschijnlijk vinden in de Plato-chat-app. De verzameling van meer dan 30 spellen omvat UNO, Battleship, Ludo en een heleboel populaire kaartspellen. Je kunt maximaal 100 vrienden laten spelen en chatten - perfect voor spelletjesavond met het gezin of studiegenoten. Vóór Playstation waren er Nintendo-consoles die velen van ons gebruikten om broers en zussen te bestrijden. Een van de beste games om scores mee te verrekenen was Mario Kart. Nu, met deze app op je telefoon, mag je zeven andere spelers uitdagen om je te verslaan in deze race down memory lane. Je hebt een Nintendo-account nodig om te spelen.

Scrabble Go

Woordnerds! Wat gratis online games betreft, is Scrabble Go de virtuele versie van een geliefde klassieker. Maximaal vier spelers kunnen spelen kies verstandig jouw tegenstanders. Download de app om te spelen.

Spyfall

Leef je spionagefantasieën uit in dit bedrogspel, ontworpen als Cluedo (of Clue). De "spion" wordt willekeurig geselecteerd terwijl elke andere speler een locatie krijgt. Spelers moeten elkaar dan vragen stellen om te raden wie er echt in het geheim zit voordat de spion aanslaat.

Drawfull 2

Zie Drawful 2 als een belachelijke online versie van Pictionary, waar vrienden je beste of slechtste schetsen proberen te raden. "Griezelige tijger" en "dood door trombone" zijn enkele van de hilarische antwoorden. Drie tot acht spelers toegestaan. Je kunt het online spelen of de app op je telefoon downloaden.

Onze Ambassadeurs