Het Agora theater zoekt een nieuwe voorzitter

Geschreven door Redactie

Ben je op zoek naar een leuke nieuwe baan? Het Agora Theather zoekt een nieuwe voorzitter.

Als voorzitter bereidt je in samenwerking met de directeur de agenda voor van de bestuursvergaderingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het functioneren van het bestuur, vorm je samen met de directie het gezicht voor het personeel en wordt er op verzoek van de directie beroep gedaan op een aanvullende adviseringsrol.

De rol van voorzitter neemt tussen de 8 uur en 12 uur per maand in beslag. Het bestuur komt ongeveer zes jaar bij elkaar voor bestuursvergaderingen. Daarnaast mag je gratis naar theatervoorstellingen!

Lijkt het je leuk om een nieuwe functie te krijgen in het theater van Lelystad? Meer informatie is te vinden via www.bit.ly/3k6GeS1 en via diezelfde link kun je ook solliciteren. De vacature sluit op 1 april, dus meld je snel aan en wie weet ben jij de nieuwe voorzitter van het Agora Theater!


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?