Flevolands eigen pils: Flevopils

Geschreven door Redactie

Brouwerij Stijl wordt gerund door familie Geraads. Raymond is brouwer en bierkeurmeester, Anneke het creatieve brein en verantwoordelijk voor de taken achter de schermen, maar ook zij kan een aardig biertje brouwen. Hun passie voor het bierbrouwen is ontstaan in het bourgondische zuiden van hun jeugd.

Na het proeven van de heerlijke Belgische bieren gingen zij zelf brouwen. De reizen naar Amerika inspireerde hen tot meer experimentele bieren. Nu kunnen ze dit goed combineren in hun eigen brouwerij in Almere en delen met de rest van Nederland.

Ze hebben speciaal voor Flevoland een eigen pils gebrouwd: Flevo Pils! Dat is een lokaal bier, gebrouwen met Flevomout en biologisch geteelde Flevolandse granen. Circulair bier, gebrouwen met restbrood van lokale bakkerijen.

Proef Flevoland in deze kruidige, volle pils (4,9% alcohol). Verkrijgbaar via de webshop: www.BrouwerijStijl.nl/storeOnze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?